Förnya livsstilen med ny Ikea Ektorp klädsel

Då och då behöver man en livsstilsförändring. Om du känner att det är dags att förnya både dig och hemmet, kan en ny inredningsstil vara precis det du behöver. Genom att förnya hemmet med bland annat en ny Ikea Ektorp klädsel, kan du få en helt ny start i livet då hemmet och inredningen påverkar oss väldigt mycket. Läs mer här nedan för att få inspiration och tips.

Förnya hemmet med feng shui och Ikea Ektorp klädsel

Feng shui är en gammal kinesisk lära om hur man ska tänka när man ska inreda eller bygga för att efterlikna den naturliga balansen och friden i miljön. Bland annat finns det regler om hur man ska placera sin säng eller soffa och vilka färger och former man bör välja för att skapa sinnesro. Bland annat bör man enligt feng shui se till att hålla bostaden hel och ren. Det vill säga, att om din gamla Ikea Ektorp-soffa har sett sina bästa dagar, kan du köpa en ny Ikea Ektorp klädsel till den för att fräscha upp och eventuellt även byta färg på soffan. Det är ett mycket lätt och billigt sätt att förnya hemmet på och med en bättre och mer harmonisk inredning, kommer du att må mycket bättre. Genom att implementera feng shui kommer du känna dig tryggare i hemmet, få mer energi och glädje och känna som att du fått ett helt nytt liv.

Inredningens påverkan på människan

Det är sedan länge känt att miljön som vi vistas i påverkar oss psykiskt. Rätt miljöer ger oss energi, trygghet, livslust, inspiration och glädje. Fel miljöer ger den exakt motsatta effekten. Det är främst något som blivit allt mer aktuellt att ta ställning till på senare tid. Människan har levt ute och nära naturen i flera årtusenden, men på senare tid har vi kommit allt längre bort från naturen på många olika sätt. Städerna är ett exempel på det. Det är inte naturligt att gå på asfalt, ha massor av byggnader runt sig och inte se en skog så långt ögat når. Samtidigt skapar allt annat i städerna en ännu större distans till naturen. Bilar, oljud och andra stadsljud är också något som påverkar oss. Även bostäderna vi lever i är väldigt långt ifrån vårt naturliga habitat, men dem kan vi åtminstone påverka själva.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *